5x tuinaccessoires om je tuin compleet te maken

5x tuinaccessoires om je tuin compleet te maken

Tuinaccessoires zijn onmisbaar om je tuin te laten stralen en om het buitenleven nog aangenamer te maken. Van tuinmeubels tot waterelementen, er zijn verschillende accessoires beschikbaar om je tuin om te toveren tot een oase van rust. In deze blog bespreken we vijf tuinaccessoires die je tuin compleet maken.

Hangstoel
Een perfecte manier om te ontspannen in je tuin is met een comfortabele hangstoel. Je kunt maximaal genieten van een zomerse ochtend met een goed boek in een hangstoel. Je kunt heerlijk heen en weer wiegen om tot rust te komen en met de juiste kussens zit je zeer comfortabel. Daarnaast heeft een hangstoel ook nog voordelen voor je interieur. Een hangstoel neemt namelijk minder ruimte in beslag en je kamer of terras oogt ook ruimer, als je een hangstoel hebt in plaats van een normale stoel. 

Windgong
Een windgong brengt veel rust in je tuin. Als er wind tegen dit type tuinaccessoire komt, dan komt er een vrolijk en rustgevend geluid uit. Door het geluid geef je een ontspannen sfeer aan je tuin en kun je genieten van het zomerse weer, zeker als je al met een goed boek in een tuinstoel hangt. Er zijn verschillende maten en materialen waar je uit kan kiezen, waardoor er diverse melodieën zijn. Hierdoor kun je altijd een windgong kiezen die bij je past.

Waterornament
Naast de windgong brengt ook het waterornament veel rust. Het geluid van kabbelend water stroomt door de tuin en klinkt heerlijk op de achtergrond. Waterornamenten zijn vaak blikvangers van je tuin en laten dan ook zien wat voor smaak je hebt. Kies je voor een klassiek waterfonteintje, een rotsenformatie of voor een moderne waterval in je tuin? Het bewegende water zorgt voor leven in je tuin. Waterornamenten zijn gemakkelijk te onderhouden en werken tegen blauwalg.

Picknicktafel
Picknicktafels zijn de perfecte aanvulling op elke buitenruimte. Ze zijn niet alleen ideaal om buiten te eten, maar ook om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Er is altijd genoeg plek om te zetten als je een picknicktafel koopt. Daarnaast is een picknicktafel erg duurzaam aangezien deze tafels vaak gemaakt worden van duurzame materialen, zoals hout. Dus naast dat je zelf van je picknicktafel geniet, help je de natuur ook nog eens.

Zweefparasol
Voor bescherming tegen de hete zon, zijn zweefparasols een goede keuze. Dit type parasol staat op een paal die naast het doek staat in plaats van eronder. Dit zorgt voor een open en luchtig gevoel. De parasol is in verschillende richtingen te kantelen met het draaimechanisme wat erop zit. Op deze manier zijn de zonnestralen altijd te blokkeren. 

Heb je interesse in een nieuwe parasol? Ga dan naar Hekwerkonline toe. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan parasols, hekwerken en overkappingen.

Reacties zijn gesloten.